Олег Барков

6 лист 2020 р.1 хв

«Арсенал» (U-19) поступився КДЮСШ Чемпіон

Нажаль, команда Едуарда Павлова зазнала вже п’ятої підряд поразки та продовжила своє падіння у турнірній таблиці.

КДЮСШ Чемпіон (Київ) – «Арсенал» (Київ) – 5:2
 
Голи: Євпак, 21, Краснопір, 25, Калінін, 45+2 (пен), Ткаченко, 60, Кісілюк, 80 – Пазиніч, 37, Бєляков, 84

«Арсенал»: Романішин, Данилюк, Бєляков, Руденко, Петровський, Левченко, Пазиніч, Білоус, Степанюк, Кошляк, Венгер

На заміну виходили: Гармаш, Ричко, Кириченко, Приблуда, Петрушко, Волошин

Видалення: Пазиніч, 66 («Арсенал»)

Гра почалася досить цікаво - обидві команди йшли вперед, намагалися знаходити свої моменти і прагнули забивати. Кожен відповідав атакою на атаку, але забивати не вдавалося. Поки на допомогу не прийшов стандарт: господарі подали кутовий, Євпак вислизнув від опікуна і головою відкрив рахунок в цьому матчі. А через чотири хвилини «Чемпіон» подвоїв свою перевагу. Краснопір отримав проникаючу передачу в штрафний і впевнено переграв Романiшина.

«Арсенал» відповів своїм голом. Флангова атака завершилася передачею на лінію воротарського, де Пазинич підхопив м'яч і розстріляв воротаря.

В середині першого тайму Данилюк в зіткненні в центрі поля отримав травму. Захисник пішов з поля лише за допомогою партнерів. А в компенсований до першого тайму час «Чемпіон» забив і третій м'яч. Руденко сфолив на супернику у власному штрафному, а Калінін з «точки» переграв Романішина - 3:0.

У другому таймі «Чемпіон» діяв впевнено, по рахунку. На 60-й хвилині Ткаченко довів справу до розгрому. Швидкий розіграш штрафного застав зненацька «канонірів». Кісілюк незабаром забив п'ятий м'яч: ще одна розрізна передача і точний удар суперника. А на 84-й хвилині Бєляков кілька скрасив цей сумний для «канонірів» день - після подачі від кутового прапора він випередив всіх. Але на більше «Арсенал» не награв, до того ж, з 66-ї хвилини кияни грали без отримав червону картку Пазиніча.

    1190
    0